Kreativa kontor, konferens och coworking spaces

Vi är en samlingspunkt för många små och stora företag, fantastiska evenemang och inspirerande möten. Öppnar i början av 2023.

Intresseanmälan

Samlingspunkt för många små och stora företag

Vi är en samlingspunkt för många små och stora företag, fantastiska evenemang och inspirerande möten.

Spela film
  • Samlingspunkt
  • Konferens
  • Kreativa kontor
  • Coworking spaces

Mindpark – en del av Brick Studios 

Mindpark är ett antal kreativa kontor, konferens och coworking spaces på Masthuggskajen i Göteborg. Vi är en samlingspunkt för många små och stora företag, fantastiska evenemang och inspirerande möten. Vi strävar efter att skapa den perfekta plattformen för idéer att växa, människor att mötas och utvecklas via kunskapsutbyte och lärande. Vi menar att kreativitet, entreprenörskap, kultur, teknik och spontan interaktion är det som genererar och påskyndar innovation.

I Brick Studios kommer vi erbjuda flexibla lösningar för kontor, möten och evenemang. Vi kommer ha ett café på bottenvåningen som serverar frukost, fika, lättare luncher och som förvandlas till en bar för after work och skönt jobbhäng under eftermiddagarna. Här kommer det finnas konferens- och mötesrum för 8 - 60 personer samt eventytor.

Vi erbjuder kontor i varierande storlekar från 1 person upp till det större företaget som söker en flexibel kontorslösning för sina medarbetare. Vi erbjuder även skrivbordsplatser och drop-in lösningar. Med vår familjära, lekfulla och professionella inställning till mötet mellan människor kommer vi att facilitera och fungera som hela Brick Studios samlingsplats. Vi öppnar i början av 2023. Kom och häng hos oss!

Intresseanmälan