Litigate flyttar till Brick Studios

Litigate Lawfirm West Advokat AB, som är en fristående affärsjuridisk advokatbyrå, har tecknat hyresavtal i Brick Studios. Företaget kommer att flytta sitt Göteborgskontor till Masthuggskajen och tillträder sitt nya kontor i december 2022. Lokalen är belägen på våning 14 och är 411 kvm stor.

”Vi är väldigt nöjda och ser fram emot att flytta till Brick Studios. Läget vid Masthuggskajen, ett av stadens mest expansiva områden, är perfekt för Litigate,” säger Johan Utternäs, partner på Litigate Lawfirm West Advokat AB.

Brick Studios är en av NCC:s två kontorsfastigheter som just nu byggs på Masthuggskajen i centrala Göteborg, där verksamheter och personligheter av skilda slag kan mötas och bilda en ny dynamisk helhet.

”Vi gläds åt att kunna välkomna ytterligare en hyresgäst till Brick Studios. Våra ambitioner med huset har genom hela processen varit att skapa en dynamisk och kreativ plats där hyresgästerna kompletterar varandras kompetens inom olika branscher och det är roligt att se när bitarna faller på plats”, säger Johanna Hult Rentsch, regionchef NCC Property Development.

Masthuggskajen har en mycket hög hållbarhetsprofil. 2018 var Masthuggkajen Sveriges första stadsutvecklingsprojekt som tilldelades en Citylab-certifiering. Dessutom vann projektet priset Årets Citylab-projekt 2020 för sitt hållbara stadsutvecklingsarbete.

Interior Brick Studios

Fler intressanta nyheter