MindArk flyttar in i Brick Studios

MindArk, ett företag inom spelutveckling med rötter i Göteborg, flyttar sitt huvudkontor till Brick Studios. Företaget hyr hela plan 12 och 13 av husets 15 våningar, och får tillgång till en av Brick Studios terrasser. Lokalen är om 1430 kvm och tillträds i december 2022.

– MindArk har haft sina lokaler vid Järntorget i många år och trivs i denna dynamiska del av Göteborg. Att vi nu får chansen att flytta in i moderna och hållbara lokaler samtidigt som vi är kvar i Göteborgs kulturella hjärta är fantastiskt. Vi delar NCC:s vision om en hållbar utveckling för regionen och ser fram emot att fortsätta bidra till att Järntorget blir ett modernt, nytänkande och socialt nav i Göteborg, säger Henrik Nel Jerkrot, VD på MindArk.

Brick Studios byggs just nu, tillsammans med NCC:s andra kontorsprojekt Våghuset, invid Järntorget. Husen har ritats av White Arkitekter och kommer att ta emot sina första hyresgäster i slutet av 2022.

– Vi fortsätter att teckna hyresavtal med ännu ett spännande och innovativt företag i Brick Studios. Det bekräftar att mixen av verksamheter med service, co-working, gym och restauranger och vår höga hållbarhetsprofil i området är attraktivt för framtidens företagare. Masthuggskajen lockar nytänkande företag som söker något utöver det vanliga, säger Johanna Hult Rentsch, regionchef på NCC Property Development.

Fler intressanta nyheter