Sjöson och Atomize flyttar till Brick Studios

Sjöson, Göteborgsbaserad företagsbyggare, flyttar sitt kontor till Brick Studios i mars 2023. Lokalen är om 395 kvm och ligger på våning 13.

– Vi ser stora fördelar med att ha vårt kontor i Brick Studios på Masthuggskajen. Huset erbjuder de funktioner vi efterfrågar med allt ifrån cykelgarage med omklädningsrum till fina konferensmöjligheter och den service som coworking-faciliteterna erbjuder. Dessutom är det ett utmärkt läge i Göteborg, säger Hans-Anders Karlsson och Lars Sjöberg, grundarna av Sjöson.

Atomize, även detta ett företag grundat i Göteborg, arbetar med mjukvara inom hotellbranschen. Atomize flyttar sitt huvudkontor till Brick Studios i december 2022. Deras lokal är om 390 kvm och belägen på plan 10.

– För Atomize var Brick Studios ett givet val för vårt framtida kontor. Dels är läget ultimat med närheten till Järntorget och Linné som en central knutpunkt för lokaltrafiken i Göteborg samt dess direkta anslutning till Oscarsleden. För Atomize är det viktigt att attrahera topptalang och då måste vi också kunna erbjuda ett attraktivt läge och ett modernt kontor – där passade Brick Studios väldigt väl in med ambitionen att skapa framtidens arbetsplats, säger Alexander Edström, VD på Atomize.

Interior Brick Studios

– Vi har gjort ett flertal uthyrningar i Brick Studios och Våghuset den senaste tiden och är nu uppe i en uthyrningsgrad på cirka 60 procent, säger Johanna Hult Rentsch, regionchef på NCC Property Development. Denna starka efterfrågan på moderna kontorslokaler visar på den viktiga funktion kontoren har att fylla när näringslivet planerar för sin framtida verksamhet.

Fler intressanta nyheter